Trebuie sa aveti cel putin 18 ani si sa ne comunicati adresa de domiciliu din Romania in vederea expedierii si facturarii. Comanda se efectueaza prin adaugarea articolelor in cosul de cumparaturi. Odata adaugate , articolele nu sunt rezervate automat, procesul de achizitie urmand a se finaliza dupa completarea campurilor necesare facturarii si livrarii. Pretul produselor este exprimat in Lei si include TVA.


Orice comanda va fi confirmata telefonic sau prin intermediul e-mailului de catre AVM .

Timpul de procesare al unei comenzi este de 1-3 zile lucratoare. Comenzile plasate in zile nelucratoare, vor fi procesate in urmatoarele zile lucratoare.

In urma unor comenzi, clientul poate primi un voucher de fidelizare pe care il poate folosi la urmatoarea comanda. Nu este permisa cumularea a doua sau a mai multor vouchere de acest tip pe o singura comanda

Clientul are la dispozitie mai multe modalitati de efectuare a platii :

  • ramburs, la primirea coletului, suma fiind  achitata firmei de curierat;
  • cardul bancar, integral, online si in deplina siguranta, prin intermediul platformei www.euplatesc.ro  Acceptam carduri bancare cu simbolul Mastercard, Maestro, Visa sau Visa Electron.
  • cu cardul Edenred Social pentru sprijin educational se pot achizitiona doar articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței.
  • voucher cadou, acesta fiind deja emis de catre Vanzator .Din motive ce tin de raspandirea Coronavirusului, recomandam efectuarea platii cu cardul bancar.

close Cos de cumparaturi
close Cos de cumparaturi

Înregistrare cont nou