1.      Conditii generale

 Magazinul on-line AVM este administrat si detinut prin intermediul www.haine-second-hand.ro, denumit in continuare “Site”, de catre S.C. AMERICAN TEX HOUSE S.R.L., cu sediul social in sat Argeselu nr. 524C, jud. Arges, CP 117451, Cod Unic de Inregistrare RO 37371733 si Numar de Inregistrare la Registrul Comertului J3/697/2017, denumit ca “Vanzator”.

In cuprinsul acestui document, urmatorii termenii vor insemna:

-          “Client”- persoana sau firma sau alta entitate juridica, care acceseaza site-ul si plaseaza o comanda;

-          “Comanda” – documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Clientului bunuri si servicii, iar Clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii sis a efectueze plata lor;

-          “Bunuri si servicii” – orice produs sau serviciu prezentat pe site-ul www.haine-second-hand.ro. Vanzatorul comercializeaza marfuri Second Hand, cat si produse noi, de Outlet;

-          “Contract”- comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale.

 

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.haine-second-hand.ro , va exprimati acordul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate, care face parte integranta din acesta. Va recomadam sa cititi cu atentie aceste documente .

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara o notificare in prealabil si fara precizarea motivelor.

Continuarea accesarii si utilizarii site-ului www.haine-second-hand.ro sau cumpararea bunurilor si serviciilor prezentate consituie acceptarea dispozitiilor .2. Plasarea unei comenzi si Creare Cont

 
2.1.Accesand www.haine-second-hand.ro puteti naviga printre paginile site-ului. Bunurile si serviciile comercializate de catre Vanzator sunt structurate pe Categorii, mai apoi pe Subcategorii, avand specificatii clare cu privire la marimi, material, branduri, stare. Exista posibilitate de filtrare, in functie de domeniul de interes.

2.2.Selectarea unui produs se face prin apasarea butonului corespunzator Cosului de Cumparaturi. Dupa ce ati ales toate produsele si doriti sa plasati comanda, accesati sectiunea “Cos de Cumparaturi”, mai apoi “Finalizeaza comanda”. Urmatorul pas este cel legat de completarea datelor pentru facturare si livrare.

2.3.Inregistrarea pe site-ul www.haine-second-hand.ro este gratuita si se face prin consimtamantul liber exprimat al Clientului. Asiguram confidentialitatea datelor dumneavoastra in conformitate cu Politica de Confidentialitate . Campurile marcate cu “*” sunt obligatorii.  Contul personal este accesibil oricand prin completarea adresei de e-mail si a parolei. Inregistrarea unui cont pe site-ul www.haine-second-hand.ro ofera posibilitatea de a crea o lista cu produse favorite si faciliteaza reducerea timpilor de efectuare a unei comenzi si/sau retur, datele personale fiind deja salvate. Informatiile din aceasta sectiune pot fi oricand modificate de catre Client. De asemenea, la crearea contului, Clientul poate selecta daca doreste abonarea la Newsletter.

2.4.In momentul plasarii unei comenzi, Clientul isi exprima acordul pentru a primi din partea Vanzatorului mesaje comerciale prin intermediul e-mailului si/sau telefonic. Plasarea unei comenzi este urmata de contactarea de catre Vanzator prin mijloacele enumerate. Aceasta actiune semnifica confirmarea comenzii si incheierea contractului la distanta, prin intermediul facturii fiscal, si implica acceptarea completa a termenilor si conditiilor.

 3.  Preturile si Modalitatile de Plata


3.1.Preturile afisate pe site-ul www.haine-second-hand.ro sunt in LEI si includ TVA. Preturile nu includ cheltuielile de livrare, acestea se stabilesc in functie de valoarea comenzii si urmand a fi afisate .

Vanzatorul comercializează produse de îmbrăcăminte, incaltaminte si accesorii  second hand, cat si produse noi, Outlet, care nu sunt cumparate direct de la prodcator si din acest motiv Vanzatorul nu poate garanta autenticitatea acestora.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile aplicabile bunurilor si serviciilor in orice moment, sa ofere discounturi in functie de valoarea cumparaturilor, fara nicio notificare in prealabil si fara motivare. Acestea se aplica doar dupa data modificarilor si nu retroactiv.

       3.2. Vanzatorul va emite cumparatorului factura  fiscala pentru bunurile si serviciile oferite , dupa ce comanda a fost confirmata. Preturile facturate vor fi identice cu cele specificate in mesajul de confirmare.

      3.3. Clientul are la dispozitie mai multe variante de efectuare a platii:

  • - ramburs,la primirea coletului, suma achitata firmei de curierat;
  • -online, cu cardul bancar, in deplina siguranta, prin intermediul platformei EuPlatesc.ro. Acceptam carduri bancare cu simbolul Mastercard, Maestro, Visa sau Visa Electron.
  • -voucher cadou – AVM va ofera posibilitatea de a alege sa achitati prin intermediul voucherului cadou, achizitionat anterior de pe site-ul www.haine-second-hand.ro, acesta neavand un termen limita de utilizare si nici o suma minima pentru alimentare.


 

4.  Livrarea

 
4.1.Vanzatorul va ambala corespunzator produsele si va oferi toate informatiile primite de la Client , cu privire la livrare. Clientul are obligatia de a furniza Vanzatorului informatii corecte si complete, iar in situatia in care s-au strecurat erori, sa corecteze informatiile inaintea confirmarii comenzii, prin e-mail: mystyle@haine-second-hand.ro sau la telefon 0733012146 (Luni-Vineri 7:00-15:30). Daca in 24 de ore Clientul nu ofera informatiile necesare , Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Vanzatorul are obligatia sa expedieze clientului produsele selectate in comanda finalizata, respectand termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii. De regula, timpul de expediere este de 1 pana la maxim 3 zile lucratoare. Comenzile efectuate in zile nelucratoare, vor fi procesate in urmatoarele zile lucratoare.

4.2.Cheltuielile aferente livrarii sunt comunicate pe site in momentul plasarii comenzii. Taxa pentru expediere colet este de doar  14.9 lei pentru comenzi sub 100 de lei, 12.5 lei pentru comenzi intre 100 si 149 de lei iar la comenzi ce depasesc 149 lei transportul este GRATUIT.

4.3.Livrarea coletelor se face prin intermediul firmei de curierat colaboratoare , in 24-48 de ore de la expediere . Curierul va face cel mult doua incercari de livrare. Ulterior, coletul va fi returnat catre AVM .

Din cauza conditiilor impuse de catre firma de curierat, clientului nu ii este permisa deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii contravaloarei acesteia.

In situatia in care coletele prezinta deteriorari considerabile la primire, va recomandam sa refuzati receptionarea si sa ne semnalati imediat acest aspect, prin intermediul e-mailului mystyle@haine-second-hand.ro sau telefonic, la 0733012146 , de Luni pana Vineri, intre 7:00-15:30. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

 


5. Dreptul de retragere/Returnarea

 

5.1.Clientul poate anula o comanda inainte de a primi confirmarea si notificarea livrarii din partea AVM , prin e-mail la adresa mystyle@haine-second-hand.ro sau la telefon 0733012146 (program Luni-Vineri, intre 7:00-15:30).

 

5.2.Aveti dreptul sa returnati produsele in termen de 14 zile de la data livrarii, iar banii se returnează in termen de 30 de zile

Primul pas consta in completarea in intregime a Formularului de Retur https://haine-second-hand.ro/index.php?route=account/return/add  si va vom raspunde in cel mult 3 zile lucratoare.

Produsele se restituie in ambalajul original, cu eticheta, dupa caz, si fara indicii ca au fost folosite, deteriorate sau tratate in orice fel.

Clientul este responsabil de expedierea coletului, prin orice firma de curierat rapid, costurile de transport fiind pe seama acestuia.

Adresa la care se expediaza este : sat Argeselu nr. 524 C, jud, Arges, CP 117451, pe numele American Tex House SRL, telefon 0733012146.

In momentul in care se face receptionarea coletului, AVM verifica conformitatea produselor, iar contravaloarea acestora este creditata in contul bancar specificat de Client in Formularul de Retur. Acest proces poate dura pana la 30 de zile.

 

6. Dispozitii finale

 

Intregul continutul site-ului www.haine-second-hand.ro este proprietatea S.C. AMERICAN TEX HOUSE S.R.L. si orice incercare de preluare si utilizare a informatiilor, bunurilor si serviciilor in alte scopuri decat pentru uz personal sau non-comercial , este interzisa.

AVM nu garanteaza disponibilitatea neintrerupta si lipsita de deficiente a bunurilor si serviciilor prezentate pe site. Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale (expedieri intarziate, pierderea sau distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea eronata , sau orice alt fel de problema), in cazul in care acestea sunt cauzate de evenimente asupra carora nu detinem niciun control, recunoscute ca evenimente de forta majora. Astfel de evenimente sunt reprezentate de incendiu, inundatie, furtuna, rascoala, razboi, activitate terorista, accident nuclear etc.

Termenii si Conditiile din acest document se supun prevederilor legislatiei romane aflata in vigoare. Orice neintelegere aparuta se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la un acord pe cale amiabila, se va apela pentru solutionare la instantele judecatoresti competente.

Suport

Pentru orice informatie legata de functionarea si continutul site-ului www.haine-second-hand.ro, va stam  la dispozitie de Luni pana Vineri, in intervalul orar 7:00 -15:30, la adresa de mail mystyle@haine-second-hand.ro si/sau la nr. telefon 0733012146.

close Cos de cumparaturi
close Cos de cumparaturi

Înregistrare cont nou