"Oferim hainelor a doua sansa, pentru un viitor sustenabil".

Firma noastră


AVM, concept al site-ului www.haine-second-hand.ro , reprezinta o afacere de familie, in care vei regasi produse unice, outlet si second hand, atent selectionate si igienizate conform celor mai inalte standarde. Incurajam comportamentul de reducere a consumului si promovam ideea de reutilizare.
In cadrul fiecarei categorii, vei gasi articole pentru orice ocazie intr-o varietate de modele, culori, imprimeuri, un numar remarcabil de incaltaminte, cat si accesorii. Stocul produselor este limitat si se actualizeaza frecvent, intalniti rar mai mult de o marime sau culoare pentru un articol, prin intermediul AVM fiecare persoana avand posibilitatea sa isi creeze propriul stil.


Experienta


Cu o experienta de 23 de ani in acest domeniu, 5 magazine in Pitesti si 2 in Mioveni, jud. Arges, dorim sa oferim moda la preturi accesibile tuturor.

Prin intermediul AVM , poti adauga in garderoba proprie articole de la producatori renumiti precum: Armani, Chanel, Louis Vouitton, Gucci, United Colors of Benetton, Esprit, Mango, Calvin Klein, Guess, Zara, Geox, H&M, New Yorker s.a.m.d.


Coronavirus


Magazinele noastre fizice functioneaza conform regulilor impuse de autoritati, iar pentru cumparaturi lipsite de griji, iti stam la dispozitie si pe www.haine-second-hand.ro

Avem masuri stricte de dezinfectare si igienizare si garantam protectia angajatilor si a clientilor nostri.
close Cos de cumparaturi
close Cos de cumparaturi

Înregistrare cont nou