Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarea coletelor se face prin intermediul Curierului Rapid, oriunde in Romania, in 24-48 h de la plasarea comenzii. In zilele de Sarbatori legale, termenul de livrare se poate prelungi, datorita volumului mare de comenzi inregistrat.

Veti  primi coletele de Luni pana Vineri si veti fi contactat de catre Reprezentantul firmei de Curierat in vederea stabilirii intervalului orar pentru livrare. Daca sunteti in imposibilitatea de a receptiona Coletul, Curierul va face cel mult inca o incercare pentru livrare. Ulterior, acesta va fi returnat catre AVM.

Taxa de livrare este de 14.9 lei pentru comenzi sub 100 de lei, 12.5 lei pentru comenzi intre 100 si 149 de lei, iar pentru comenzi ce depasesc 149 lei transportul este GRATUIT.

Aveti dreptul sa returnati produsele in termen de 14 zile de la data livrarii.

Primul pas consta in cautarea comenzii folosind contul de oaspete, iar de acolo setarea unei parole pentru crearea unui cont.   Va vom raspunde in cel mult 3 zile lucratoare.

Pentru a solicita un retur clientul acceseaza https://haine-second-hand.ro/urmarire-pentru-oaspeti

Produsele se restituie in ambalajul original, cu eticheta, dupa caz si fara indicii ca au fost folosite, deteriorate sau tratate in orice fel.

Aveti dreptul sa returnati produsele in termen de 14 zile de la data livrarii, iar banii se returnează in termen de 30 de zile.

In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:

  •   produsele  sa aiba ambalajul original intact;
  •  produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare.

In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur(conform legislatiei din Roamnia).
Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre client,avand 2 optiuni pentru trimiterea coletului:

- plasarea coletului la oricare dintre EasyBox-urile SameDay. Comanda catre curiei se face accesand urmatorul link (https://return.sameday.ro/haine-second-hand).  Costul returului este suportat de catre client si este de 14 lei. Acesta va fi scazut din contra-valoarea produselor.

-clientul isi trimite singur produsele cu orice firma de curierat catre administrator, fara taxa de ramburs. In caz contrar, coletul va fi refuzat.

Administrator suporta costurile de retur doar in cazul in care clientul   constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia.


Adresa la care se expediaza este : sat Argeselu nr. 524 C, jud, Arges, CP 117451, pe numele American Tex House SRL, telefon 0733012146.


In momentul in care coletul ajunge la noi, verificam conformitatea produselor, iar contravaloarea este creditata in contul bancar specificat de Client sau sub forma unui voucher pentru viitoarele comenzi.
 

close Cos de cumparaturi
close Cos de cumparaturi

Înregistrare cont nou