S.C. American Tex SRL, in calitate de autor, propietar, administrator al site-ului web www.haine-secondhand.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre Client atunci utilizeaza site-ul web, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Clientii/utilizatorii furnizeaza date cu caracter personal catre haine-secondhand.ro pentru achizitia produselor și pentru retururi. Modul de colectare a acestor date este prin crearea unui cont online de Client, pe site sau prin mesajele trimise catre haine-secondhand.ro din pagina „Contact”.

Accesul/ vizitarea acestui site web de catre Client se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica explicit acceptul acestuia cu privire la acestea, reprezentand Contractul intre parti.
AVM isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.haine-secondhand.ro, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Clientul are obligatia de a verifica, cu fiecare actiune pe care o face pe site, aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile.

 

Tipuri de date colectate de haine-second-hand.ro:

Haine-second-hand.ro colecteaza date cu caracter personal ce pot duce direct sau indirect la identificarea Clientului/utilizatorului ce si-a dat acordul pentru o actiune pe site-ul web www.haine-secondhand.ro.

Datele cu caracter personal colectate de haine-secondhand.ro sunt informatii precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, data nasterii, imagine, masura haine, semnatura, cod numeric personal, coordonate bancare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului,  sau adresa IP.

Modalitati de colectare a datelor:

Haine-secondhand.ro colecteaza date personale de la utilizatori prin 2 feluri:

1. Direct de la utilizator

Sunt colectate atunci cand:

  • se creeaza cont sau se plaseaza o comanda. In cazul in care aceste date nu sunt furnizate sau sunt incomplete, vom fi indreptatiti sa nu va plasam comanda.
  • se acceseaza serviciile de asistenta
  • se efectueaza o plata. Platile noastre online sunt procesate de partenerii nostri Banca Transilvania. In acest sens, toate informatiile de natura bancare sunt transmise acestora, iar politicile de prelucrare a datelor personale sunt disponibile pe site-urile acestor parteneri, www.bancatransilvania.ro/


2. De la browserul utilizatorului, prin date de trafic

Prin vizitarea unui site web, utilizatorul ofera informatii despre IP-ul acestuia, ora la care a accesat site-ul sau paginile pe care a navigat pe site. Haine-secondhand.ro foloseste servicii externe de analiza a traficului (Goole Analytics) si foloseste aceste date de la utilizator, pe care le inregistreaza pentru o perioada determinata de timp, pentru a isi imbunatati calitatea serviciilor oferite, precum si pentru a asiura securitatea site-ului web.

close Cos de cumparaturi
close Cos de cumparaturi

Înregistrare cont nou